BIOFROST Kylmägeeli

Korkealaatuiset ja tehokkaat kivunlievitystuotteet Suomesta

Uskomme, että voimme auttaa kivusta kärsiviä kehittämällä tehokkaita, korkealaatuisia kylmäterapiatuotteita jotka lievittävät kiputiloja.

biofrost-pain-relief-gel-web(3)
MITEN BIOFROST TOIMII ?

Tehokkaat viilentävät ainesosat

Optimaalinen yhdistelmä etanolia, mentolia, eukalyptusta ja piparminttua laskee ihon pintalämpötilaa ja aktivoi kehon TRPM8-reseptorin, joka tunnetaan myös kylmä/mentolireseptorina. Aktivoituessaan TRPM8 korvaa aivojen kipusignaalit, mikä johtaa kivunlievitykseen.

Dimethyl Sulphone (MSM)

Metyylisulfonyylimetaani (MSM) on orgaaninen rikki, jota esiintyy luonnollisesti sekä ihmisvartalossa että joissakin ruoissa. MSM auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuutta ja lievittää tulehdustilaa sekä lihaskipua. MSM:llä on myös tulehdusta estävä vaikutus ja kipua lievittäviä ominaisuuksia. Se on elintärkeä mineraali, jota on varastossa kehon kirjaimellisesti jokaisessa solussa.

Tuotteellamme on useita käyttötarkoituksia:

 • Lievittää kipua
  • Rauhoittava apu niveltulehdukseen
  • Venähdykset, revähdykset, urheiluvammat ja mustelmat
  • Niska-, hartia- ja alaselkäkivut
  • Lihas- ja nivelikipu
  • Rasitusvammoihin ja lihasjännitys
  • Reumakipu
 • Vähentää turvotusta
 • Nopeuttaa lihasten palautumista
biofrost-pain-relief-gel-front
BIOFROST TUOTTEET
MIKSI VALITA BIOFROST ?

Etsitkö luonnollista tapaa helpottaa kipua?

Monet ovat huolissaan särkylääkkeiden liiallisesta käyttämisestä. Biofrost on lääkeaineeton. Kylmägeelin levittäminen suoraan kipukohtaan on luonnollinen vaihtoehto kivunlievitykselle.

Biofrostin aktiiviset ainesosat

Aktiiviset ainesosat ovat etanoli, mentoli, eukalyptus, piparminttu ja msm. Näiden ainesosien optimaalinen yhdistelmä lievittää kipua paikallisesti. Geeliä voi levittää lukuisille ruumiinosille, kuten jalkaan, nilkkaan, polveen, käteen, ranteeseen, kyynärpäähän, selkään, niskaan ja hartioihin.

Korkealaatuista kylmäterapiaa

Olemme sitoutuneet valmistamaan korkealaatuisia tuotteita käyttämällä parhaita raakamateriaaleja. Biofrost-tuotteilla on CE-merkintä, joka kertoo, että tuote noudattaa Euroopan Unionin direktiivien vaatimukset.

BIOFROST BRÄNDI VIDEO

Kylmäterapian tehokkuus on todistettu useissa lääketieteellisissä tutkimuksissa ympäri maailmaa. Maailman ensimmäinen tieteellinen tutkimus asiasta tehtiin Suomessa.

OTA YHTEYTTÄ

Yritys:

Viking Lab Oy / Biofrost
CEO: Heikki Lehmuslehti
Tel: +358 20 735 3160
E-Mail: heikki.lehmuslehti@biofrost.fi
VAT: FI26181268
Tietoturvaseloste

Osoite:

Viking Lab Oy / Biofrost
Rovaniementie 305
FI-99800 IVALO
Finland

SALES OFFICE:
Mastontie 6,
FI-33470 Ylöjärvi, Finland
Phone: +358 20 735 3160